Κυριακή 16 Αυγούστου 2009

Το Γλέντι του Δεκαπενταύγουστου στο λιμάνι της Μιλάτου

Με μεγαλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το καθιερωμένο γλέντι του δεκαπενταύγουστου στο λιμάνι της Μιλάτου που διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μιλάτου. Πολύς ήταν ο κόσμος που προτίμησε το γραφικό λιμανάκι της Μιλάτου για να διασκεδάσει ανήμερα της μεγάλης γιορτής του δεκαπενταύγουστου. Τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου φρόντισαν ώστε όλα να είναι άψογα, ο λυράρης Αχ. Δραμουντάνης με το συγκρότημα του κράτησαν τον κόσμο στην πίστα μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής και όλοι οι επισκέπτες έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά, και πάλι στη Μίλατο.

Ο λυράρης Αχ. Δραμουντάνης και το μουσικό συγκρότημα του.

Χορός και διασκέδαση δίπλα στις βάρκες, στο λιμάνι της Μιλάτου.

Η πρόεδρος του συλλόγου Ευ. Λαυρεντάκη κάνει την κλήρωση για την πεντάμετρη βάρκα και τα άλλα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς.

Τα καπνογόνα στο μόλο του λιμανιού έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στη βραδιά.

Ο κόσμος έδωσε το παρόν στην πίστα μέχρι τα ξημερώματατης Κυριακής.

Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

Το τουρνουά ταβλιού 2009

Πραγματοποιήθηκε με ικανοποιητική συμμετοχή το τουρνουά ταβλιού που οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μιλάτου το Σάββατο 8 Αυγούστου στην παραλία Μιλάτου. Συμμετείχαν 23 "ταβλαδόροι" και μετά από πολλές αναμετρήσεις "νοκ άουτ", νικητής αναδείχθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης, που κέρδισε στον τελικό το Νέστορα Μαρτίνοβιτς.

Έγινε κλήρωση πριν ξεκινήσουν οι αναμετρήσεις



..και μετά την κλήρωση, πήραν φωτιά τα τάβλια



Φωτογραφία από τον τελικό

Ο νικητής Νίκος Ανδρουλάκης