Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Η προβολή της ταινίας "Βαλκανιζατέρ" στη Μίλατο



Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το βράδυ της Παρασκευής 26 Αυγούστου η προβολή της ταινίας "Βαλκανιζατέρ" στο θεατράκι του Πολιτιστικού Συλλόγου, στη Μίλατο. 
Πριν την προβολή χαιρέτησε τους θεατές εκ μέρους της Κινηματογραφικής Λέσχης Αγ. Νικολάου ο κ. Ζωγραφάκης, ο οποίος ανέλυσε το φετινό άνοιγμα της κινηματογραφικής λέσχης προς τα χωριά του Μεραμβέλλου και μίλησε για τις προσπάθειες και τις εκδηλώσεις της Κινηματογραφικής Λέσχης.


 Ο κ. Ζωγραφάκης δήλωσε εντυπωσιασμένος από το χώρο του θεάτρου στη Μίλατο και τόνισε ότι προσφέρεται για προβολές και ελπίζει του χρόνου να γίνουν περισσότερες. Μίλησε και για την ταινία, η οποία αποτελεί από μια από τις πιο καλές δουλειές του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου.


Ο πρόεδρος του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Μιλάτου  Γ. Λασιθιωτάκης και τα μέλη ευχαριστούν θερμά την Κινηματογραφική Λέσχη Αγ. Νικολάου για τη συνεργασία, η οποία είναι σίγουρο θα συνεχιστεί. Ευχαριστούν επίσης την εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και τα τοπικά ιστολόγια για την προβολή της εκδήλωσης.