Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Το τουρνουά ταβλιού του Πολιτιστικού Συλλόγου Μιλάτου

Στο φιλόξενο χώρο της καντίνας της παραλίας του Μπούφου στο Σίσι πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8/8/2010 το φετινό καλοκαιρινό τουρνουά ταβλιού του πολιτιστικού συλλόγου Μιλάτου.

Φέτος οι συμμετοχές ήταν περισσότερες από κάθε αναμενόμενο (45) και συμμετείχαν παίκτες από τη Μίλατο, το Σίσι και το Βραχάσι, αλλά και από τη Νεάπολη, τον Άγιο Νικόλαο και το Ηράκλειο. Συμμετείχαν αρκετοί νέοι σε ηλικία, ενώ έντονη ήταν και η παρουσία του γυναικείου φύλου.

Το τουρνουά ξεκίνησε στις 10.00 το πρωί με το καλοσόρισμα των συμμετεχόντων από τους οργανωτές και με την κλήρωση των ομίλων. Ακολούθησε ενημέρωση για τους κανονισμούς διεξαγωγής του τουρνουά και αμέσως μετά ξεκίνησαν οι πρώτοι αγώνες. Οι 45 παίκτες χωρίστηκαν σε 8 όμιλους με 5 ή 6 παίκτες, από καθένα από τους οποίους προκρίθηκαν οι 2 πρώτοι της βαθμολογίας για τα παιχνίδια νοκ άουτ. Κάθε αναμέτρηση κρινόταν στα 5 παιχνίδια και καθε παίκτης αγωνίστηκε στη φάση των ομίλων σε 4 ή 5 αναμετρήσεις. Έτσι κρατήθηκε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων και τα παιχνίδια κράτησαν καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας, στο δροσερό χώρο της καντίνας, δίπλα στη θάλασσα.Πολλοί από τους συμμετέχοντες βρήκαν την ευκαιρία στα διαλείματα για μια γρήγορη βουτιά για να επανέλθουν δριμύτεροι στις αναμετρήσεις. Δεν έλλειπαν και τα πειράγματα μεταξύ των παικτών, αλλά και από θεατές που παρακολουθούσαν με ενδιαφέρον τις παρτίδες.

Αργά το απόγευμα ξεχώρισε το ζευγάρι του τελικού, με τους Μαρτίνοβιτς και Λαδόπουλο,να περνούν στον μεγάλο τελικό της Δευτέρας 9/8 για να διεκδικήσουν την πρώτη θέση και το έπαθλο, που ήταν μια τηλεόραση 32 ιντσών για την πρώτη θέση και ένα πλυστικό μηχάνημα για τη δεύτερη, ενώ στο μικρό τελικό προκρίθηκαν οι κ.κ. Λύκος και Κυβερνητάκης για να διεκδίκησουν την τρίτη θέση και το έπαθλο της, ένα "αρνί".

Τελικά, μετά τον τελικό της Δευτέρας, νικητής του τουρνουά αναδείχθηκε ο Ν. Μαρτίνοβιτς, που κέρδισε τον κ. Λαδόπουλο με σκορ 8-1, ενώ στο μικρό τελικό ο κ. Λύκος κέρδισε τον Κυβερνητάκη και κατέκτησε την τρίτη θέση.
Χορηγός της διοργάνωσης ήταν η Επιχειρησιακή Βραχασίου Α.Ε. ΟΤΑ, η κοινοτική εταιρεία, που πρόσφερε τα έπαθλα, αλλά και το χώρο διεξαγωγής του τουρνουά. Το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Μιλάτου την ευχαριστεί θερμά για τη χορηγία, αλλά και για τη φιλοξενία στο χώρο της καντίνας της παραλίας του Μπούφου.