Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Το γλέντι του Δεκαπενταύγουστου στη Μίλατο

Με μεγάλη επιτυχία έγινε για ακόμη μια χρονιά το καθιερωμένο γλέντι του δεκαπενταύγουστου από τον πολιτιστικό σύλλογο Μιλάτου στο λιμάνι του χωριού.

Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκηρία ο κόσμος γέμισε το χωρο του λιμανιού της Μιλάτου και διασκέδασε μέχρι αργά. Τα μέλη του συλλόγου φρόντισαν ώστε για ακόμα μια φορά οι επισκέπτες να απολαύσουν μια όμορφη βραδιά δίπλα στις βάρκες του λιμανιού, με καλή μουσική με το λυράρη Π. Μαρουλή και πολύ με γευστικά φαγητά που ετοίμασαν τα μέλη του συλλόγου. Ακόμη οι επισκέπτες παρακολύθησαν κρητικούς χορούς από τα παιδιά της σχολής χορού "Καφετζάκη" από το Ηράκλειο.Στο γλέντι παραβρέθηκαν και ο πρόεδρος της Κοινότητας Βραχασίου Γ. Σφυράκης, ο δήμαρχος Αγ. Νικολάου Δημ. Κουνενάκης, ο Κ. Ζουράρις και ο πρόεδρος της Κοινοτικής Εταιρίας Κ. Κυβερνητάκης, η αντιπρόεδρος της Κοινότητας κα. Ισμήνη Ιεραπετριτάκη, πολλοί κοινοτικοί σύμβουλοι.
Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Μιλάτου ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοήθησαν για τη διεξαγωγή του γλεντιού, ειδικά τα μέλη του συλλόγου που έδωσαν και φέτος τον καλύτερο τους εαυτό για την επιτυχία του γλεντιού. Ακόμη ευχαριστεί το λαϊκό καλλιτέχνη - λιθοξόο Μενέλαο Μπουνιαλέτο από τη Μίλατο, που πρόσφερε μια πέτρινη μικρογραφία εκκλησίας για την κλήρωση, το κρεοπωλείο "Φάρμα Δατσέρης" στο Σίσι που πρόσφερε ένα γουρούνι για την κλήρωση, την εταρία "πετρογκάζ" που πρόσφερε φιάλες υγραερίου. Επίσης ευχαριστεί το χοροδιδάσκαλο κ. Καφετζάκη, τα παιδιά της σχολής χορού και τους γονείς τους που ήρθαν στο γλέντι και μας πρόσφεραν όμορφες στιγμές με το χορό τους.